Szolgáltatásaink

Az Ön egészségéért!

Slender you

Gépi torna

Ceragen-E

Jádeköves masszázságy

masszázs

Frissítő, relaxáló masszázs

Jóga

A test és lélek egyensúlya

Slender you torna

A Slender You torna előnyei:

 • Nincs korhatárhoz kötve, idősek fiatalok egyaránt csinálhatják.
 • Könnyedén végezhető, nincs terhelés a csontrendszeren és az ízületeken, ezért ízületi problémával küzdő emberek, derék vagy hátfájós, esetleg túlsúlyos, meszes csontozatú, nehézkesen mozgó vagy hajlók is használhatják a gépet. Erősíti az ízületeket és a csontokat. Orvosilag igazolható a csontritkulás javulása.
 • Minden gép 10 percig tornáztatja a rá jellemző izomcsoportot, koncentráltan edzi az adott testtájat.
 • Mindenki magának megfelelően tudja kiválasztani a torna gyakorlatokat, mely egyéntől függő izommunka fokozását teszi lehetővé.
 • Minden gép más-más izomcsoportot dolgoztat meg,(alábbi képek) így átmozgatja az egész testet, és anyagcsere gyorsító hatása is van.
 • Heti 2-4 alkalmas, rendszeres tornával már rövid időn belül észrevehető az izomzat, ill. bőr feszesebbé válása, az ízületek állapotának javulása, a fizikai és szellemi kondíció javulása, az alak átformálódása.

Kismamáknak is kiváló, mert

 • fekvő testhelyzetben végezhető a mozgás,
 • nem ártalmas a babának,
 • a nehézségi fok egyénileg szabályozható, nem megerőltető, nem okoz kimelegedést,
 • heti 2-3 alkalommal végzett tornával megakadályozható a túlzott súlygyarapodás,csökkenhetnek a terhesség kellemetlen testi és lelki tünetei,
 • néhány alkalom után már érezhető a jobb közérzet, rugalmasabb mozgás és az izomzat, ill. bőr feszesebbé válása,
 • a kismamák a baba kihordása és a szoptatás ideje alatt is használhatják,
  de, érdemes mindig kikérni kezelő orvosa tanácsát.

Slender You torna gyakorlatok:

Hát-, váll-, kar- és mellizomra

Hasizomra

Far- és lábizomra

CERAGEM-E JÁDEKÖVES MASSZÁZSÁGY

A CERAGEM-E Jádeköves masszázságyat – thermo akupresszúrás gyógyászati segédeszközt – a dél-koreai orvosok fejlesztették ki. Koreában gyártott szerkezet, mely ötvözi a távol-keleti gyógymódokat a XXI. századi modern technológiával.

Működési elve a következő:
Az ágyban az első nyakcsigolyától az utolsó keresztcsonti csigolyáig fe-le mozgó, jáde féldrágakőből készült görgősor van, mely masszírozza a gerincoszlop melletti tartóizmokat. Ezzel erősíti ezeket az izmokat, miközben a helyükről kimozdult csigolyákat illeszti vissza a helyükre és korrigálja a gerincoszlop rendellenességeit.

Ennek hatására  a csigolyáktól kiinduló idegszálak aktiválódnak és a gerincoszlop mellett futó artériás ér felszabadul a csigolyák nyomása alól, majd az idegszálakhoz tartozó szervek elkezdenek normálisan működni.
A szervezetben megindulnak az öngyógyító folyamatok és a méregtelenítés. Az ágy a gerincoszlop körüli ereket melegítve segíti a vérkeringést és elősegíti a gerincvelőből kiáramló vér regenerálódását.

A masszázságyhoz tartozik még két kézi kezelő, melyekből izzók segítségével infravörös és hélium jut a szervezetbe. Az infravörös az egyetlen jótékony sugárzás, melyet a napból is kapunk.
Értágító és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően vérnyomás, koleszterin és cukorbetegségben szenvedőknek segít a gyógyulásban.
A hélium segíti a kalcium beépülését, nagyban javítva ezzel pl. a csontsűrűséget.

A CERAGEM-E a világ 70 országában van jelen és az egyetlen olyan szerkezet a világon, mely az emberi szervezetet komplex egészként kezeli.

Az ágy képes megmutatni, hogy a szervezetben hol van probléma. Kezeli azt, és nem a tüneteket, hanem az okokat szünteti meg.

A CERAGEM gyógymasszázságy használatát 4 éves kortól 120 éves korig ajánljuk.
Nem használhatják állapotos kismamák, 4 év alatti gyermekek és alkoholos befolyásoltság alatt álló személyek.
Az ágy használata során a vendégeink mellékhatásokat nem tapasztaltak.
Gyógyulási tünetek akár már az első kezelés után is jelentkezhetnek.

Az eddigi tapasztalatok alapján a következő kórcsoportba sorolható betegségek kezelésében segített a CERAGEM ágy kiváló eredménnyel:

gerincproblémák, allergia, asztma, migrén, a bélrendszer és a gyomor betegsége, csontrendszeri betegségek, cukorbetegség, daganatos megbetegedések, fog- és szájbetegségek, fül-, orr-, gégebetegségek, a hormonrendszer és a pajzsmirigy rendellenességei, idegrendszeri betegségek, máj- és epebetegségek, mozgásszervi betegségek, a szem betegségei, szív és érrendszeri problémák, a vese betegségei, meddőség.
Mozgásszervi megbetegedések, gerincbántalmak, reumatikus problémák.

masszázs

(testgyertyázás, moxázás, köpölyözés)

[et_pb_4divi_masonry_gallery gallery_ids=”1838,1839,1952,1951,1953,1837,1954″ gallery_responsive=”on” gallery_columns=”4″ posts_number=”30″ title_and_caption_position=”2″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.5)” admin_label=”masszazs – 4DIVI Masonry Gallery” _builder_version=”4.16″ title_font_size=”1.8vw” title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ caption_font_size_tablet=”51″ caption_line_height_tablet=”51″ border_width_all_image=”1px” border_color_all_image=”#ffffff” global_colors_info=”{}”]
[/et_pb_4divi_masonry_gallery]

jóga

error: Content is protected !!